Mød forfatteren til Smagradsliberen

Denne aften kan du møde Anne-Cathrine Riebnitzsky, der fortæller om sin fjerde roman, Smaragdsliberen, fra 2018. Romanen blev modtaget med ros fra læserne og anmelderne, hvor flere betegner Smaragdsliberen som forfatterens hidtil bedste.
Romanen er en poetisk og livsbekræftende fortælling om tilværelsens skrøbelighed. En fortælling om ubrydelige venskaber på tværs af religiøse overbevisninger, om kærlighed og bratte fald: En roman om at vælge livet til.
Undervejs i foredraget vil Anne-Cathrine runde sit øvrige forfatterskab, der blandt andet omfatter den biografiske roman, Forbandede Yngel, fra 2013, for hvilken hun modtog De gyldne Laurbær.
Anne-Cathrine Riebnitzsky er uddannet fra Forfatterskolen i 1998 og som sprogofficer i russisk i 2003. Herefter arbejdede hun bl.a. ved ambassaden i Rusland, inden hun i 2007 blev udsendt til Afghanistan, først som soldat og siden som udenrigsministeriets rådgiver.

Med sig hjem fra Afghanistan havde hun bl.a. inspiration til sin debut, biografien Kvindernes Krig, der handler om forfatterens arbejde med afghanske kvinder.

Arrangement i samarbejde med Bibliotek og Borgerservice

Et godt tilbud til læsekredsen:

KONTAKT


Frit Oplysningsforbund Nordfyn
Rasmus Nielsensvej 64
Særslev
5471 Søndersø

Skoleleder: Vera Andersen

Telefon: 6484 1456

Mail: nordfyn@fo.dk

CVR: 15110805

Medlem af Fora
;